perjantai 1. marraskuuta 2013

Keskeneräisten ja kadonneiden töiden syöveri

Share it Please
Jonain päivänä vielä tulen näkemään SolidWorksillä suunnittelmani hengari kauniin, mutta epäkäytännöllisen hengarin. Sievät nimittäin ovat vaateripustimen linjat, kelpaisi goottimekkoa tai muuta erikoisuutta riiputtaa ellei olisi aivan liian ohueksi suunniteltu.

Ja se kaulakoru :(. Ei voi käsittää miten se olikin niin hiton tahmea ja vaikea rojekti mulle (koska, öö, aivan liian pienikokoinen?). Solidworks tiedosto siitä onkin jo olemassa, ensimmäiset puusta leikatut palaset... En ollut niihin lainkaan tyytyväinen, en ollenskaan, joten nakkasin jonnekin kaappini perälle jemmaan.
Ihmettelin sitäkin, että miksi oikein juutuin puuhun materiaalina? Ja kaulakorun amulettiin? Okei, yksi syy on se, että mulle tyypillisempi "helmiä nauhaan" on aika kaikana opetussuunnitelman antimista ja melko hankalaa solikalla mallinnettavaksi. Ja tekojärjestyskin menee mulla väärinpäin (tekisin ensin sen korun, luultavasti, en mallipiirustusta). Mutta miksi en lähtisi tekämään jotain itselleni luontaisesti? Ehkä tässä piilee oppi seuraavia kertoja ajatellen – rohkeasti suu auki ja kysymään "hei, teen koruja muutenkin kivistä, helmistä ja metallilekeistä, voisinko tehdä tälläkin kertaa sellaisen?"

Kas, bindrune tässäkin. 


Jonakin päivänä voisi koettaa kasata noita solikkaharjoituksia muutenkin, vaikea mutta ihan sairaan pätevä ja hieno ohjelma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Followers

Follow The Author